COOL

Indbyggede solceller

Minimalistisk design
Ensartet overflade
Integreret i samme niveau som taget
Sorte paneler
En del af husets konstruktion
Kræver ingen ændring af konstruktionen
Vejrsikret og vandtætte
Køling – automatisk draft
Paneler fremragende i helårstest
Fremtidssikring

Fås i alle anlægsstørrelser

Unikt design – egenudviklet montagesystem giver et mere harmonisk resultat

MyEnergy har udviklet og produceret montagesystemet COOL i et minimalistisk design. Det unikke ved dette produkt er, at solcellerne monteres ned i samme niveau som taget og bliver en del af husets konstruktion. Det mindsker solcellernes visuelle omfang og giver et mere harmonisk og strømlinet udseende. Desuden ligger solcellerne i en samlet flade, som forøger produktionen i varmt vejr.
COOL er udviklet med det æstetiske aspekt for øje – for at give en flot, visuel løsning. Samtidig holder det vandet ude af tagkonstruktionen for at undgå skader. Vi er de eneste i Danmark, der har denne løsning. Ved COOL skal tagstenene blot undlades der, hvor solcellerne placeres. Det er vores forventning, at solcellerne har samme levetid som resten af tagfladen. COOL fås i alle størrelser, og derfor er det muligt at få indbyggede solceller uanset hvor mange paneler, du vælger. Er du i tvivl om, hvor mange du skal vælge – KLIK HER

FLAT

Fladtagsmontage

Mulighed for øst/vest-placering
Hældning på 15 grader
Produktion hele dagen
Bruge energien når behovet er der
Rykkes ind så de ikke ses fra jorden
Kræver ingen ændring af konstruktionen
Vejrsikret
Vandtæt
Automatisk køling
Paneler fremragende i helårstest
Fremtidssikring

Fås i alle anlægsstørrelser

Fleksibel placering – Så det passer præcist til dit hus og dine behov

MyEnergy FLAT kan placeres, så det passer præcist til dit forbrug, uanset hvordan dit hus er placeret på grunden. Solceller på et fladt tag placeres fortrinsvis øst/vest, som er den optimale placering, hvis du ikke er hjemme midt på dagen.
Da det er et fladt tag, har du produktion hele dagen. Et hus med fladt tag er moderne og 

æstetisk i designet, hvorfor MyEnergy har valgt at placere panelerne således, at de ikke kan ses fra jorden og monteres med en hældning på ca. 15 grader. Dette åbne montagesystem skaber luft omkring panelerne, hvilket sørger for at holde dem tempererede. FLAT har maksimal sikkerhed i alle vejrforhold.

ROOF

Tagpålagte solceller

Ensartet overflade
Sorte paneler
Ligner indbygget montage
Kræver ingen ændring af konstruktionen
Vejrsikret
Vandtæt
Automatisk køling
Paneler fremragende i helårstest
Fremtidssikring

Fås i alle anlægsstørrelser

Tagpålagte solceller – i en elegant løsning

MyEnergys ROOF indeholder en unik monteringsmetode. Montagesystemet er spændt fast med tag-ankere i spærene således, at det er sikret mod selv de værste storme.

ROOF er designet til at holde alt vand ude for at undgå råd i tagkonstruktionen.

Panelerne bliver monteret oven på tagstenene. Ved at montere panelerne tæt på tagstenene opnås en aktiv, naturlig køling. Med solcellernes ensartethed og sorte overflade bliver de en naturlig del af husets tagoverflade.

SIDE

Énsidig taghældning

Bedst mulig placering ift.:
Sol, skygge og køling
Placeres med begrænset synlighed fra jorden
Ensartet overflade
Vejrsikret
Vandtæt
Automatisk køling
Paneler fremragende i helårstest
Fremtidssikring

Fås i alle anlægsstørrelser

Solceller – til dit moderne hjem

Huse med énsidig taghældning er moderne, og arkitekturen er minimalistisk. SIDE er montagesystemet til énsidig taghældning. De sidder sikkert fast på tagfødderne, da de er forankret med godkendte kroge (i henhold til TOR). Panelerne rykkes ind på taget, så de ikke ses så tydeligt fra jorden – for at bibeholde husets enkle udtryk. Solcellerne bliver placeret bedst i forhold til sol, skygge og køling. Vi anbefaler altid at placere huset på

grunden efter arkitektens anvisninger – og ikke efter solcellerne. Det betyder mindre, end du tror. Placeres dine paneler mod nord, kan du opnå samme produktion ved at tilføje flere paneler. MyEnergys eksperter giver gerne en vurdering af, hvor mange ekstra paneler du skal tilføje – for at opnå den optimale produktion.

Unikke montagesystemer

Design der giver et mere harmonisk resultat

MyEnergy har udviklet og designet fire forskellige montagesystemer. Disse er udviklet i forhold til, hvilken type af tag, de skal monteres på.

Til det traditionelle hus har MyEnergy designet montagesystemet COOL, hvor solcellerne er placeret i samme niveau som husets tag. Ved montagesystemet ROOF – der ligesom COOL er til huse med dobbel tagryg – ligger panelerne tæt på tagstenen – dog ovenpå. FLAT er til at montere på et fladt tag, hvor de ikke kan ses fra jorden. Det sidste montagesystem SIDE er til énsidig taghældning og besidder et enkelt udtryk.

Har du spørgsmål?

Se om du kan finde svaret i en af vores videoer