XOLTA solcellebatteri

Se videoen og hør om batteriets egenskaber

XOLTA solcellebatteri

MyEnergy har indgået et samarbejde med XOLTA og kan nu tilbyde de dansk-designede solcelle-batterier – XOLTA BAT-5 og XOLTA BAT-10, som er designet til at lagre overskydende solenergi fra dit solcelle-anlæg. Du kan anvende strømmen, når det betaler sig bedst for dig og dermed få optimal udnyttelse af den solenergi, som dit anlæg producerer. XOLTA-batteriet hjælper dig til at spare på udgifterne til købt el, og du bliver mindre afhængig af el-nettet.

Det er lydløst, har et enkelt design og kan levereres i to forskellige farver. XOLTA-batteriet med den indbyggede inverter er monteret i en galvaniseret stål-inderkasse og bruger LFP battericeller – en af de sikreste celle-typer på markedet. De styres af et Battery Management System (BMS) fra Lithium Balance, der er blandt verdens førende leverandører indenfor funktionel sikkerhed i batterisystemer.

Batteriet kan sidde udendørs og er designet til det danske klima året rundt. Placér det gerne på en nord- eller østvendt væg eller i en carport. Det anbefales ikke at placere batteriet indenfor. Det er robust og kan klare store temperaturforskelle, regn og sne. Yderkassen har en behagelig overfladetemperatur, er hårdfør og kan modstå stød og slag. Samtidig beskytter den inderkassen med batteriets vitale dele.

j

XOLTA-batteriet kan tilgås fra en personlig web app og kan give dig et samlet overblik over din produktion og dit forbrug. Du kan døgnet rundt se, om du bruger lagret energi, hvor meget der kommer direkte fra solen, og hvor meget der kommer fra el-nettet. Du kan også følge med i hvor mange penge – og hvor meget CO2 du sparer – og selvfølgelig hvor meget energi dine solceller producerer. Til et typisk dansk hus anbefales et batteri på 5 kWh – svarende til et solcelleanlæg på 4-6 kWp. På solrige dage vil en del af den overskydende strøm lagres på batteriet. Er batteriet fuldt opladet vil den overskydende strøm blive sendt ud på elnettet. Denne strøm bliver man afregnet for til markedspris gennem den produktionselleverandør, man har valgt at lave aftale med. Med de stigende variable priser på både markedspris og transporttariffer skal man overveje om man skal investere i batteri på 10 kWh fra start. Det er nemlig muligt at lade batteriet fra nettet når strømmen er billigst og gemme til når strømmen er dyrest – og det smarte er at Xolta batteriet gør det automatisk hvis man sætter indstillingen til det. Du skal altså ikke selv gå og holde øje med elmarkedet. Læs mere om XOLTA og deres batterier på hjemmesiden www.xolta.dk Læs mere om vores cases her.
  • Inderkasse i galvaniseret stål
  • Yderskal i malet eller anodiseret aluminium
  • Vægt: 70kg (5kWh), 105kg (10kWh)
  • Mål (i mm): H772 x B664,5 x D259,5

IP55 (støvsikker og spuletæt)

Lydløst – ingen støjgener fra batteriet

Ekstremt lavt stand-by forbrug = minimalt tab af strøm

Over 6000 cycles med 70% tilbageværende kapacitet

Designet specielt til det nordeuropæiske klima året rundt

Modulært – sæt flere batterier sammen alt efter behov

Kontakt

Skriv til MyEnergy med dine spørgsmål

Åbent på telefonen

Mandag: 9.00-12.00 og 13.00-15.00

Tirsdag – 10.00-12.00 og 13.00-15.00

Onsdag – torsdag: kl. 9.00-12.00 og 13.00-15.00

Fredag: 9.00-12.00