MyService

Tid er en ressource, som bliver mere og mere presset i vores dagligdag. Det forventes af os, at vi skal være den perfekte partner, perfekte forældre, perfekte omsorgs-givere, perfekte chauffører, perfekte kokke, perfekte husholdere, perfekte gartnere, perfekte håndværkere osv. 

Det er i teorien muligt, og der er da også en bred vifte af ”how-to-videoer” på internettet. Problemet er bare, at det tager os meget længere tid at finde den rigtige video, se videoen og løse problemet end det faktisk tager at løse opgaven her og nu. Vi tror, at selv den mest tekniske person har brug for lidt hjælp til at betjene og vedligeholde de systemer, der installeres i et moderne hjem. Ikke fordi det nødvendigvis er så kompliceret, men fordi det bliver gjort så sjældent, at der er brug for et opfriskningskursus hver gang.

MyEnergy tror, at det største skridt mod at genvinde vores ENERGI er ved at lære at sige stop og respektere egne grænser.

Vi behøver ikke alle være den perfekte gør-det-selv-mand eller kvinde. Vi kan i stedet lave et aktivt valg om at genvinde vores tid ved at outsource vores vedligeholdelsesopgaver – til folk, der har ekspertisen.

MyService = Min tid

Vi tilbyder

Service- og vedligeholdelses-kontrakter, udvidelse af garantier og web-, mobil- og tablet-apps

Kontakt

Skriv til MyEnergy med dine spørgsmål