Celler_graa

MySolar

Solenergi med
og uden batterier

Vand_graa

MyWater

Orbital-System
– vandbesparende systemer

Haand_graa

MyService

Service, garantiforlængelse,
web- og appværktøjer

MyEnergy

MyEnergy tror på empowerment. Vi tror på en positiv energikultur. Vi tror på fremtiden. Vi er villige til at gøre arbejdet for, at alt dette går i opfyldelse. Vi ved, at denne vision skal bæres frem af mere end bare vores lille firma. Vi tror på, at hvis vi udruster den enkelte, så kan vi – i fællesskab – blive en kæmpe, der kan gøre forskellen for vores børn. Hvordan spiser du en elefant? – Én bid ad gangen…

Empowerment = valg. Valg skal være realistiske for at have værdi og være tilgængelige for den enkelte.

Vores første skridt var med solenergi
MyEnergy – MySolar

Vi er blevet specialister på området med solenergi til private boliger. Vi fokuserer på samarbejdet med byggeselskaber, som står for nybyggerier i hele landet. Vi leverer og installerer solpaneler, invertere og batterisystemer.

Vores seneste tiltag er et vandbesparende system
MyEnergy – MyWater

Løsningen er baseret på en teknologi, der oprindeligt blev udviklet af NASA til et Mars-projekt. Vi kan med denne løsning tilbyde et system, der tillader skønne, skyldfrie luksus-brusebade, idet en stor del af vandet løbende renses og genbruges.

Vi tror på, at vejen frem er ansvarlig energi
MyEnergy – MyService

Vi tilbyder at være til rådighed for vores kunder gennem servicekontrakter. Vi tror på vores produkter på den lange bane, og vi har ekspertisen til at få dem til at fungere optimalt i hele levetiden.